Έφη Παπαθεοδώρου: Αντίδραση για τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Έφη Παπαθεοδώρου είναι μια γυναίκα που λέει αυστηρά τη γνώμη της, χωρίς να φοβάται να προκαλέσει αντιδράσεις. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ, μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον θεατρικό χώρο, αλλά και για την αντίδρασή της έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Παπαθεοδώρου δεν δίστασε να δηλώσει την απέχθειά της για τον εν λόγω πολιτικό και όταν ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ της ζήτησε τη γνώμη της γι’ αυτόν, απάντησε αποφασιστικά: “Δεν θέλω, μην μου μιλάς για αυτό το άτομο”. Με αυτήν την δήλωση, η Έφη Παπαθεοδώρου έδειξε την ακαταχώριστη θέση της έναντι του πολιτικού και την απόφασή της να μην συνεργαστεί μαζί του ούτε καν να συζητήσει το θέμα.

Η διάθεση της Έφης Παπαθεοδώρου να μιλά ανοιχτά και απερίφραστα αντανακλά τον χαρακτήρα της και τη διαφορετικότητά της από τους υπόλοιπους. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη της και να απορρίψει κάθε συμβιβασμό με ανθρώπους που δεν συμφωνεί. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή της, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων.

Written by admin

Λερώνεις με σάλια το μαξιλάρι σου όταν κοιμάσαι; Αν ναι, τότε είσαι πολύ τυχερός

Η απώλεια του πατέρα μου: Η αντιδράση μου στη φωνή του