Δούκισσα Νομικού: «Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου, δεν θα κάνω ακόμα τρίτο παιδί»

Τι δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της σχέδια;

Την Δούκισσα Νομικού συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για την τηλεοπτική της επιστροφή, το GNTM και την εκπομπή στον ΣΚΑΪ «Super Makeοver» που είχε αναλάβει την παρουσίαση, αλλά δεν συνεχίστηκε. Όσον αφορά τα προσωπικά της, μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα για τρίτη φορά.

Ερωτηθείσα αν θα την δούμε το επόμενο διάστημα σε κάποιο τηλεοπτικό project, απάντησε: «Τελειώνει η σεζόν τώρα παιδιά, έρχεται Πάσχα, θα πάμε κάπου, καλά να ‘μάστε, να μας αφήσει και ο κορονοϊός. Όχι, όχι» και πρόσθεσε:

«Είμαι τυχερή και ευλογημένη, γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται, αλλά πρέπει να κουμπώσουν τώρα με τις δικές μου προτεραιότητες, τους δικούς μου χρόνους και τις ανάγκες μου. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

Σχετικά με το αν της έχει κάποια πρόταση για το GNTM, ξεκαθάρισε: «Δεν γνωρίζω για το GNTM, να τα ρωτήσετε αυτά εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να καθίσει στη θέση του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων του STAR, υποστήριξε: «Δεν ξέρω ούτε εγώ τι θα μπορούσα. Πολλές φορές έχω πει αυτό δεν θα το κάνω με τίποτα και τελικά το κάνω».

Για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, με τα εντυπωσιακά «πριν» και «μετά», η οποία, όμως, σταμάτησε, σημείωσε: «Συναινετικά με τον ΣΚΑΪ είπαμε πάμε να δούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε. Διαφορετικά, ας πάει ο καθένας εκεί που έχει να πάει και έχει ο Θεός».

Πέρα από τα επαγγελματικά της, αναφέρθηκε εν συντομία στην προσωπική της ζωή και τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται ακόμα να κάνει τρίτο παιδί, αλλά στο μέλλον δεν το αποκλείει. «Έχω μία οικογένεια, τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, που με γεμίζουν, με ολοκληρώνουν, είναι το στήριγμά μου, το λιμάνι μου. Εε (για τρίτο παιδί), θα δούμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ηappy Day»:

Survivor spoiler 04/04: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχωρεί την Τετάρτη 05/04

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει υπερεκτιμήσει τις ικανότητές της, έκλαψε μόνο όταν προφυλακίστηκε