Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: 4+1 λόγοι που η σχέση τους είναι τόσο δυνατή

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: 4+1 λόγοι που η σχέση τους είναι τόσο δυνατή Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Η σχέση τους είναι παραμυθένια και πολύ δυνατή και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει εύκολα. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι 5 λόγοι που κάνουν τη σχέση τους τόσο πετυχημένη και πώς μπορείς και εσύ να βελτιώσεις τη σχέση σου βασιζόμενη στα βασικά αυτά συστατικά της σχέσης Δούκισσας-Δημήτρη;

#1. Έχουν κοινούς στόχους
Είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι να βρίσκεται στα ίδια μήκη κύματος σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και η Δούκισσα έμεινε αμέσως έγκυος κάτι που δείχνει πως και οι δυο τους ήθελαν πολύ να κάνουν οικογένεια.

Η στενή παρακολούθηση που δέχθηκε η Δούκισσα Νομικού από φανατικό θαυμαστή της.

#2. Στηρίζει ο ένας τον άλλον
Η Δούκισσα αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και το έκανε συνηδειτά χωρίς να δεχτεί κάποια πίεση. Τώρα που νιώθει έτοιμη να επιστρέψει σιγά σιγά στη δουλειά της έχει αρχίσει και κάνει επιλεκτικά τις δουλειές που επιθυμεί. Ο σύντροφός της είναι πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει.

#3. Έχουν παρόμοιο χιούμορ
Το να μπορείς να γελάς με τα αστεία του συντρόφου σου και αντίστροφα είναι πάρα πολύ σημαντική υπόθεση ακόμα κι αν για πολλούς δεν ακούγεται σημαντικό. Το γέλιο μας ενώνει και μας φέρνει πάντα πιο κοντά και η Δούκισσα και ο Δημήτρης επικοινωνούν και σε αυτόν τον τομέα.

 

#4. Είναι πολύ ταιριαστοί
Μπορεί η εμφάνιση να μην παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στον έρωτα αλλά η Δούκισσα και ο Δημήτρης είναι πολύ ταιριαστοί και εμφανισιακά.

#5. Λατρεύουν την άσκηση
Είναι γεγονός πως τα ζευγάρια που δεν έχουν κοινά χόμπι συνήθως δεν είναι τόσο ευτυχισμένα όσο τα ζευγάρια που μοιράζονται κοινά χόμπι ή κοινό τρόπο ζωής.

#6. Αυτό το φιλί τους τα λέει όλα
Όταν ένα ζευγάρι φιλιέται με αυτόν τον τρόπο, τότε όλα τα παραπάνω δείχνουν περιττά…

Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!

Φαίη Σκορδά: Στέκι celebrities το εστιατόριο της μητέρας του ΠΡΩΙΝ συντρόφου της!

Μαίρη Συνατσάκη: ”Έχω ΠΑΕΙ με 12 ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ συντρόφους”