Δώρα Δημητροπούλου: Η «αθόρυβη» σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη που στέκει στο πλευρό του πάνω από 20 χρόνια – Με τι ασχολείται

Latest

Η Δώρα Δημητροπούλου είναι η «αθόρυβη» σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη που στέκει στο πλευρό του πάνω από 20 χρόνια. Με τι ασχολείται;

Τον Οκτώβριο του 2002 ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δώρα Δημητροπούλου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων του στη Ρουμανία και ακόμα είναι πολύ ερωτευμένο. Ο έγγαμος βίος τους ταιριάζει πολύ, αφού και οι δύο λάμπουν από ευτυχία. Τα τρία παιδιά τους, Βασίλης, Χάρης, Άγγελος, είναι ότι πολυτιμότερο έχουν.

Η ίδια εκτός από σπουδαία σύζυγος και μητέρα είναι και μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, καθώς έχει τη δική της κλινική πλαστικής και αισθητικής ιατρικής στα βόρεια προάστια.

Η Δώρα Δημητροπούλου αναφέρει στο βιογραφικό της:

«Οι σπουδές μου, το master και το διδακτορικό μου, αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών μελέτης είναι τα όπλα μου στη διαδρομή της επιστήμης. Η καθημερινή εφαρμογή των γνώσεων και η συνεχής ενημέρωση στις παγκόσμιες καινοτομίες αποτελεί εμπειρία και φέρνει εξέλιξη.

Η κινητήριος δύναμη μου όμως είναι η ΑΓΑΠΗ για την κάθε γυναίκα, για τον κάθε άντρα που θέλει να δει την καλύτερη εκδοχή του υπέροχου εαυτού του και η συνειδητοποίηση με απόλυτο σεβασμό ότι ο καθένας από εμάς το αξίζει!

Είμαστε εδώ για εσάς που είστε μοναδικοί γιατί σας αξίζει…».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η πρόκληση της διατήρησης επαγγελματικών σχέσεων στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη

Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει: Η Πηγή Δεβετζή με είχε κάνει μπλοκ