Δίνει χιλιάδες ευρώ για να μπουν στο Survivor: «Χρυσάφι» σε αυτούς τους παίχτες από τον Ατζούν, 50% θα φτάσει η τηλεθέαση

Έρχεται η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και ενώ οι Μαχητές φαίνεται να έχουν βρεθεί και να ικανοποιούν τους συντελεστές, η σύνθεση της ομάδας των Διασήμων παρουσιάζεται ως μία πρόκληση υψηλού βαθμού δυσκολίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθυμία της παραγωγικής εταιρείας είναι να σχηματίσει μια ομάδα Διασήμων με νέα πρόσωπα, ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην επιτυγχάνεται, και έτσι η επιστροφή παλαιών παικτών από προηγούμενες σεζόν είναι αναπόφευκτη. Φυσικά, οι υψηλές απαιτήσεις αμοιβής καθιστούν τη συγκεκριμένη επιλογή ιδιαίτερα δαπανηρή.

Survivor: Επιστροφές που όλοι περιμένουμε

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, προς το παρόν ο James Καφετζής κλήθηκε να επιστρέψει στο Survivor, με πρόταση αμοιβής που αγγίζει τα 7 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως, ένα ποσό που ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Επιπλέον, παρόμοιες προτάσεις έχουν υποβληθεί και προς άλλους παλαιούς παίκτες όπως η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της Μαρίας Αντωνάς, καθώς η πρόταση που της έχει υποβληθεί είναι ατομική. Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί πρόταση για επιστροφή στο Survivor.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κλειδώσει η τελική σύνθεση της ομάδας των Διασήμων, που αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

Logo

Ανέκδοτο με καβουράκι: Ο γιατρός και οι προσπάθειες

Logo

Ανέκδοτο στο Λας Βέγκας: Με το δικό του τρόπο