Δημήτρης Χρυσοχοΐδης για Βασίλη Καρρά: «Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του»

Μιλώντας στο MEGA, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στη ζωή και στον χαρακτήρα του Βασίλη Καρρά, καθώς και στην υπόσχεση που δεν μπόρεσε να κρατήσει. Όπως είπε, ο άρχοντας της πίστας λάτρευε τη μαγειρική.

«Μαγείρευε πολύ καλά. Έκανε πολύ καλές γαρίδες σοτέ. Ασχολούνταν πολύ με τα κτήματα σαν γεωργός, διαφωνούσαμε για το… ψάρεμα. Είχε “φορτωθεί” πολλά και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα», δήλωσε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

«Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του ήταν η γυναίκα του. Ήταν δύσκολος άνθρωπος. Όποιος τον ακολούθησε, δεν άντεξε. Τον απέφευγα γιατί δεν μπορούσα να ακολουθήσω τη ζωή του, ήταν σκληρός, δε “μάσαγε”».

«Έχει γράψει πάνω από 200 τραγούδια. Ήταν ‘μαχαίρι’ στην καρδιά να πρέπει να τραγουδάω το τελευταίο τραγούδι που μου έδωσε», συμπληρώνει.

«Πριν γίνω τραγουδιστής, ήμουν φανοποιός. Όταν άρχισα να προωθώ την καριέρα μου στην Αθήνα, πάθαινα κρίσεις πανικού. Επέστρεψα στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας των κρίσεων πανικού. Έκανα πίσω στην καριέρα μου γιατί κοίταζα να σώσω την ψυχή μου. Υπήρξα γενναιόδωρος με τους νέους τραγουδιστές. Κάποτε, ο Νίκος Βέρτης ζήτησε να τραγουδήσει 10 λεπτά περισσότερο και του έδωσα 20», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Κλείνοντας, αποκάλυψε την υπόσχεση που του έδωσε ο Βασίλης Καρράς: «Μου υποσχέθηκε να έρθει να με δει, αλλά δεν πρόλαβε».

# Βασίλης Καρράς # Δημήτρης Χρυσοχοΐδης

Πηγή

Η εντυπωσιακή λαγάνα δύο μέτρων προκάλεσε αίσθηση στο Άργος

Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον; Οι θεωρίες συνωμοσίας, η δημόσια εμφάνιση και η «πειραγμένη» φωτογραφία