Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παντρεύεται με την Ιωάννα Τούνη και εξήγησε γιατί αποχώρησε από την εκπομπή “Super Κατερίνα”

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα. Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στη δύσκολη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη, ενώ ανακοίνωσε πως οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά.

Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».

Έλενα Παπαρίζου: Ποζάρει ολόγυμνη … στην μπανιέρα της

Καταστήματα Iavi: Λάμψη στη γιορτή της αλυσίδας καταστημάτων lavi στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)