Δημήτρα Ματσούκα: “Τα ανθρώπινα εμπόδια στις συνεργασίες μου”

“Πάντα έμπαινα στη θέση του άλλου, γιατί συνήθως αυτά τα έκαναν άνθρωποι μεγαλύτεροι μου και με παρελθόν” διευκρινίζει η Δήμητρα Ματσούκα.
Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης εμφανίστηκαν στο νέο επεισόδιο του “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η όμορφη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνεργασίες στην καριέρα της.
Η ίδια αναφέρει: “Η αγένεια είναι μια κόκκινη γραμμή για εμένα στην εργασία και στη ζωή. Δεν μπορώ να δεχτώ ανθρώπους που ενεργούν με εγωισμό και με βάση το δικό τους συμφέρον. Απλά δεν με απευθύνονται τέτοιοι άνθρωποι.”
Όσον αφορά τις συνεργασίες της στο θέατρο, η Ματσούκα αναφέρει: “Είχα δύσκολες στιγμές σε συνεργασίες, αλλά πάντα προσπαθούσα να βρω την άποψη του άλλου. Συνήθως αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται από άτομα με πείρα και μεγαλύτερη ηλικία. Καταλάβαινα ότι υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε και προσπαθούσα να το αντιμετωπίσω με σεβασμό.”
Η Δήμητρα Ματσούκα συνεχίζει να μιλά ανοιχτά για τις εμπειρίες της και τις αξίες που την καθοδηγούν στην καριέρα της, αποδεικνύοντας ότι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν θεμέλια για κάθε επιτυχημένη συνεργασία.

Written by admin

Latest

Δεν αστειεύεται η Τάμτα: Αν πας με αυτό το αντικείμενο εκεί που τραγουδά «τρως» πόρτα (video)

Καύσωνας και καύσωνας: Πρόβλεψη για υψηλές θερμοκρασίες σήμερα