Θανάσης Πάτρας στο MEGA Καλημέρα: Προχωράμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα

Υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις στο MEGA Καλημέρα και αυτό το παραδέχεται ο Θανάσης Πάτρας. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 στο OPEN και συναντήθηκε με την Κατερίνα Ζαρίφη. Μιλώντας για την πρόωρη αυλαία της εκπομπής MEGA Καλημέρα, ο Θανάσης Πάτρας αναφέρει ότι υπάρχουν πάντα καλές και ομαλές χρονιές, αλλά και στιγμές που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμέναμε. Ωστόσο, παραδέχεται ότι αυτά είναι μέρος της δουλειάς και πρέπει να κρατάμε τα θετικά στη μνήμη μας.

Ο Θανάσης Πάτρας συνεχίζει λέγοντας ότι όταν ζεις τρία χρόνια με ανθρώπους και συνεργάτες, δημιουργούνται δεσμοί που διαρκούν πέρα από την ολοκλήρωση μιας εκπομπής. Η δουλειά συνεχίζεται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τιμάται. Ο Θανάσης Πάτρας εκφράζει την ελπίδα του ότι θα συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία και ότι θα παραμείνουν στο χώρο της τηλεόρασης για πολλά χρόνια ακόμα.

Αυτές οι δηλώσεις αποδεικνύουν την σημασία των ανθρώπινων σχέσεων στο χώρο των media και της τηλεόρασης. Είναι αυτές που κάνουν μια εκπομπή να ξεχωρίζει και να επικοινωνεί με το κοινό της καλύτερα. Και η συνεργασία και η αλληλεπίδραση μεταξύ των συντελεστών είναι αυτό που κάνει μια εκπομπή μοναδική και αξέχαστη.

Written by admin

Η ΕΣΗΕΑ στηρίζει τον Λιάγκα μετά την ανακοίνωση του Κούγια

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ζερόμ Καλούτα: Mη μας πουλάει και εξυπνάδα