Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μίλησαν για τον γάμο τους και τον μήνα του μέλιτος που δεν πήγαν, σε κοινές δηλώσεις τους στην κάμερα του «Πρωινού».

Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς αλλά και για όλους τους πολίτες και πολύ δημιουργική».

Για το ταξίδι που πήγαν στις Βρυξέλλες, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που το ζω μόνη μου γενικά, γιατί ο Πέτρος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όντως, συναντιόμαστε το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης, της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, διευκρίνισε: «Δεν πήγαμε ταξίδι του μέλιτος» και έπειτα στράφηκε στον σύζυγό της: «Δούλευες όλη τη μέρα στις Βρυξέλλες, ταξίδι του μέλιτος θα το πεις αυτό; Εντάξει, ταξίδι του μέλιτος βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί, ωραία».

«Σκεφτόμαστε το εγγύς μέλλον» σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα.

Σε ερώτηση για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, η ηθοποιός απάντησε: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και η Μαρίνα Σάττι. Πράγματι, την έμαθα από τον Πέτρο».

Ενώ, από την πλευρά του ο Πέτρος Κόκκαλης σημείωσε: «Ο δίσκος “Yenna” είναι ορόσημο στην ελληνική μουσική. Εμείς συμφωνούμε, είμαστε πολύ φαν».

Σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές: «Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό – πράσινο».

# Δήμητρα Ματσούκα # Πέτρος Κόκκαλης # Ταξίδι του μέλιτος

Πηγή

Σύλληψη δύο 17χρονων για ναρκωτικά στη Γλυφάδα

Η Μαρίνα Σάττι στην OPAP Arena πανηγυρίζει τα γκολ της Εθνικής Ομάδας