Ανέκδοτο: Δεν φαντάζεστε τι είπε το μωρό και τρέλανε τους γονείς του …!Γέλιο

Κι εκεί που ο μπαμπάς με τη μαμά περίμεναν να ακούσουν για πρώτη φορά τη λέξη «μαμά» ή «μπαμπά», η μικρή δοκιμάζοντας για πρώτη φορά αρακά… είπε κάτι άλλο!

Η πρώτη λέξη του μωρού είναι κάτι που ανυπομονούν να ακούσουν όλοι οι γονείς. Οι μαμάδες χαίρονται όταν το μωρό τους λέει «μαμά» για πρώτη φορά, το ίδιο συμβαίνει και με τους μπαμπάδες όταν το μικρό τους λέει για πρώτη φορά «μπαμπά» και δεν θα αναφερθούμε στην έκφραση της γιαγιάς και του παππού αν η πρώτη λέξη του μωρού είναι μια από αυτές.

Ωστόσο αυτή η μικρούλα, καθώς οι γονείς της την ταΐζουν αρακά για πρώτη φορά αποφάσισε να πει την πρώτη της λεξούλα και η οι γονείς της σε όλο σχεδόν ενάμισι λεπτό βίντεο, δεν σταματούν να γελούν.

Τι είπε; «I done», που σημαίνει στα ελληνικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι σημαίνει «Τελείωσα»!!!! Δεν της αρέσει ο αρακάς, δεν θέλει να φάει άλλο και το εξήγησε στους γονείς της με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα η μικρούλα δεν μπορεί να το είπε αυτό, όμως έτσι ακούστηκε και τη στιγμή που την τάιζαν, ταίριαζε γάντι!

Latest

«Με έχουν πει πολλά πράγματα «παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@λ@κ@…» – Η αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για τα σχόλια που δέχεται (Vid)

H «καυτή» Μπερίλ ΜακΚίσικ βάζει «φωτιά» ξανά στα social media (pics)