Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες: Στον εισαγγελέα και πάλι ο Πασχάλης Τσαρούχας με νέους φακέλους

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), δέχεται επί καθημερινής βάσεως νέες μαρτυρίες, με τις Αρχές να βρίσκονται αντιμέτωπες με νέες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών και σκηνοθετών.

Κύκλοι του ΣΕΗ υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Πασχάλης Τσαρούχας θα περάσει ξανά, για τρίτη φορά, την πόρτα της Εισαγγελίας με νέους φακέλους.

Στην αρχή της εβδομάδας το Εθνικό Θέατρο “μπήκε” ξανά στην επικαιρότητα των “μαρτυριών” με την απομάκρυνση του Στάθη Λιβαθινού από τη Δραματική Σχολή της πρώτης Κρατικής Σκηνής της χώρας για λόγους ανάρμοστης συμπεριφοράς.

​Η είδηση της παραίτησης του κ. Λιβαθινού γέννησε ερωτήματα για τα λεκτικά όρια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας και για το εάν μια τέτοια απόφαση, της απομάκρυνσης ενός διδάσκοντα για λόγους λεκτικής συμπεριφοράς, θα βοηθήσει τον χώρο προς την εξυγίανσή του και την επίτευξη του στόχου του κινήματος #metoo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δημοσιότητα έρχονται όλο και περισσότερα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης αλλά και βίαιων συμπεριφορών από τον χώρο του πολιτισμού με προεκτάσεις στον εργασιακό χώρο.

​Νέα ονόματα φαίνεται να εισχωρούν στο σκηνικό των καταγγελιών, με το ΣΕΗ να δέχεται συνεχώς νέες μαρτυρίες. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία συζητείται έντονα ότι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Πασχάλης Τσαρούχας θα καταφτάσεις εντός των ημερών στην Εισαγγελία με νέους φακέλους.

​Την ίδια στιγμή οι φήμες εντείνονται για τρία νέα πρόσωπα που θα μπουν στο κάδρο των καταγγελλόντων.​ Καθοριστικές αναμένεται να είναι – όπως σημειώνουν άνθρωποι του χώρου- οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ο πιο υγιεινός τρόπος για να καθαρίσετε τον φούρνο σας!

ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ live streaming

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ LIVE STREAMING ολα τα links