Δείτε ποιος είναι ο γνωστός σχεδιαστής με την κοκαΐνη – Κρίθηκε προφυλακιστέος (φώτο)

Ο Κ Μ είναι ο γνωστός σχεδιαστής που στο σπίτι του στην Ανθούσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102,40 γραμμάρια κοκαΐνη την προηγούμενη βδομάδα από τη δίωξη ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του νεαρού σχεδιαστή και πρώην μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλαο Στεφανάτο, για το αδίκημα της αγοράς, κατοχής και πώλησης κοκαϊνης και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας αλλοδαπός φωτογράφος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο K.M είχε κατορθώσει πριν από την σύλληψή του να ξεφορτωθεί τα σακουλάκια με την κοκαΐνη αλλά και ζυγαριές ακριβείας, πετώντας της στα κεραμίδια ακινήτου δίπλα στην οικία του, ενώ κατά τη διάρκεια της προφορικής εξέτασής του από αστυνομικού “τήρησε παντελή αρνητική στάση”.

Πως οδηγήθηκαν στην σύλληψη

Από τη δικογραφία που σχηματίσθηκε προκύπτει ότι οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορία η οποία ανέφερε ότι ο K.M κατείχε και διακινούσε ποσότητες κοκαϊνης που αποθήκευε στο σπίτι του στην Ανθούσα. Κλιμάκιο των Αρχών μετέβη στην περιοχή όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια μονοκατοικία με αραιή κίνηση οχημάτων και πεζών. Προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί αποφάσισαν τη διενέργεια αιφνιδιαστικής έρευνας.

Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαρτίου εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας εκείνος «αντιλαμβανόμενος την πρόθεση των αστυνομικών, απέρριψε τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, τους ζυγούς ακριβείας και τα πλαστικά σακουλάκια, σε παρακείμενη κεραμοσκεπή και αύλειο χώρο της οικίας, προκειμένου να μην εντοπισθούν και κατασχεθούν».

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν από τον έλεγχο να εντοπίσουν μια νάυλον συσκευασία που περιείχε 50,7 γραμμάρια κοκαϊνης, μια συσκευασία με 23,3 γραμμάρια κοκαϊνης, δυο ακόμα που περιείχαν συνολικά 20,6 γραμμάρια κοκαϊνης, 1,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια επιτραπέζια ζυγαριά ακριβείας καθώς και μια ακόμη ζυγαριά.

Παράλληλα σε υπαίθριο χώρο δίπλα ακριβώς από το σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαϊνης. Μέσα στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 2.715 ευρώ αλλά και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία ενδέχεται να “μιλήσουν” σχετικά με το ποιοι ήταν οι πελάτες του Μητροβγένη και υποβλήθηκαν ήδη ως πειστήρια στις δικαστικές Αρχές.

Ποιος είναι ο K.M

Ο Κ.M είναι ενδυματολόγος, ηθοποιός, σκηνογράφος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Σχέδιο Μόδας στη σχολή….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσοτερα

Δανάη Μπάρκα: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο εννιά μήνες μετά την επανασύνδεση

Αγνοείται ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη που κατήγγειλε ηθοποιό για κακοποίηση (φωτο)