Δανάη Μπάρκα: Έξοχο δείπνο με φίλους στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

Η Δανάη Μπάρκα έφτασε στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη λίγο πριν τις 22:00 και δείπνησε εκεί την Πέμπτη το βράδυ. Η παρουσιάστρια του MEGA και ο επιχειρηματίας φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις, αφού πρόσφατα είχαν και μία κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγους μήνες, η Δανάη Μπάρκα είχε υποδεχθεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πάρτι των γενεθλίων της και είχαν κάνει και μία ακόμη νυχτερινή έξοδο, όπου τους εντόπισαν οι κάμερες των παπαράτσι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν κάνει λόγο για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο, κάτι που το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία διέψευσε. Η Δανάη Μπάρκα έφτασε στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη λίγο πριν τις 22:00 και δείπνησε εμφανώς ευδιάθετη μαζί με την παρέα της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE, λίγο μετά τις 23:00, η Δανάη Μπάρκα βγήκε για λίγο από το μαγαζί και τότε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης την πλησίασε και αντάλλαξε μερικά λόγια μαζί της. Λίγα λεπτά μετά, ο επιχειρηματίας μπήκε και πάλι στο εσωτερικό του μαγαζιού, και στη συνέχεια ακολούθησε και η Δανάη Μπάρκα που επέστρεψε στην παρέα της.

Written by admin

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βγάζει το χιτ της χρονιάς με τίτλο «Πιπίλα»: «Μέχρι τα 12 έκανα το δάχτυλό μου πιπίλα» – βίντεο

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη μαζί στην κηδεία της μητέρας της τραγουδίστριας (ΒΙΝΤΕΟ)