Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 7 κόλπα της τελευταίας στιγμής για να το κάνετε να φαίνεται πιο γεμάτο

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αποτελούν σημαντικό μέρος την διακόσμησης των Χριστουγέννων. Είτε πρόκειται για φυσικό είτε για τεχνητό, το δέντρο που επιλέγετε να στολίσετε για τις γιορτές μπορεί να φαίνεται πιο άδειο απ’ όσο θέλετε. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά απλά κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να φαίνεται πιο γεμάτο. Επειδή αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να δεχθείτε επισκέψεις, υπάρχουν κάποια κόλπα της τελευταίας στιγμής, για να το κάνετε πιο «πλούσιο».

7 κόλπα για να φαίνεται πιο γεμάτο το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας
Τοποθετείστε στολίδια στο εσωτερικό του δέντρου
Τοποθετείστε τα στολίδια σε διαφορετικά επίπεδα
Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς τύπους στολιδιών
Ανοίξτε σωστά τα κλαδιά του τεχνητού δέντρου
Χρησιμοποιήστε λουλούδια, φτερά και επιπλέον κλαδιά
Ανάψτε τα φωτάκια του δέντρου
Προσθέστε όγκο στη βάση του δέντρου
Τοποθετείστε στολίδια στο εσωτερικό του δέντρου
Συνήθως τοποθετήσετε τα στολίδια σας με κυκλικά στα εξωτερικά κλαδιά του δέντρου. Όμως, αν θέλετε να κάνετε το δέντρο σας να φαίνεται πιο γεμάτο, μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά από τα στολίδια και στο εσωτερικό του, στα λιγότερο ορατά σημεία.

Τοποθετείστε τα στολίδια σε διαφορετικά επίπεδα
Τα φανταχτερά στολίδια κάνουν το δέντρο να φαίνεται πιο πλούσιο και εντυπωσιακό. Μπορείτε τα τοποθετήσετε τα μεγαλύτερα σε μέγεθος στολίδια στο κέντρο κοντά στον κορμό του δέντρου και τα μικρότερα στην άκρη των κλαδιών. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση βάθους στο δέντρο και το κάνει να φαίνεται πιο γεμάτο.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς τύπους στολιδιών
Αν στολίζετε το δέντρο με μονόχρωμες γυάλινες μπάλες θα δείχνει πιο άτονο απ’ ότι θέλετε. Προσθέστε μια ποικιλία από στολίδια που να ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ και τα χρώματα στο χώρο σας και κάντε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να φαίνεται πιο εντυπωσιακό και γεμάτο.

Ανοίξτε σωστά τα κλαδιά του τεχνητού δέντρου
Εάν έχετε ένα τεχνητό δέντρο, όταν το βγάλετε από το κουτί αποθήκευσης, πρέπει να ξεδιπλώσετε σωστά τα κλαδιά. Έτσι το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας θα φαίνεται πιο φουντωτό. Ανοίξτε τα κλαδιά ξεκινώντας από τον κορμό τους και ξεδιπλώστε προς τα έξω τα μικρότερα σε μέγεθος τμήματά τους σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τα κλαδιά του δέντρου σας, τόσο αυτό που βρίσκονται μπροστά όσο και αυτά που βρίσκονται πίσω, πρέπει να καταλαμβάνουν όσο τον δυνατόν περισσότερο χώρο γίνεται, για να δείχνει πιο πλούσιο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χρησιμοποιήστε λουλούδια, φτερά και επιπλέον κλαδιά
Η προσθήκη άλλων κλαδιών, κουκουναριών, φτερών και άλλων υλικών δίνουν όγκο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για να φαίνεται πιο εντυπωσιακό το δέντρο, μπορείτε να προσθέσετε μικρότερα αντικείμενα σε χώρους που τραβούν το μάτι δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο γεμάτο το δέντρο. Επιπλέον, μια κορδέλα ή μια γιρλάντα μπορεί να δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Ανάψτε τα φωτάκια του δέντρου
Τα φώτα δημιουργούν σκιές που προσθέτουν βάθος σε ένα δέντρο που κανονικά δεν θα φαινόταν τόσο γεμάτο. Προτείνεται να χρησιμοποιείτε 100 φώτα για κάθε γραμμικό πόδι του δέντρου σας. Ξεκινήστε από την κορυφή του δέντρου και τοποθετείστε τα φωτάκια με κινήσεις από μέσα προς τα έξω για να το κάνετε πιο λαμπερό. Αν το δέντρο σας είναι ήδη φωτεινό προσθέστε μόνο μία ή δύο σειρές από φωτάκια για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Προσθέστε όγκο στη βάση του δέντρου
Αν το δέντρο σας εξακολουθεί να φαίνεται ημιτελές μετά από όλες αυτές τις συμβουλές, επικεντρωθείτε στο κάτω μέρος. Η προσθήκη όγκου στη βάση είναι μια εύκολη κίνηση που μπορεί να αλλάξει την εικόνα ολόκληρου του δέντρου. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια φούστα δέντρου ή ένα ύφασμα για να καλύψετε τον κορμό που φαίνεται λίγο λεπτός.

Ένας γιακάς δέντρου μπορεί, επίσης, να λειτουργήσει καλά ή μπορείτε να βάλετε μεγάλα δώρα στο κάτω μέρος για να τα κάνετε όλα λαμπερά. Να θυμάστε ότι το κάτω μέρος του δέντρου σας είναι εξίσου σημαντικό με το πάνω μέρος, οπότε μην το ξεχνάτε.

Με αυτά τα κόλπα, μπορείτε να κάνετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να φαίνεται πιο γεμάτο και εντυπωσιακό.

Ποια Κλοέ Καρντάσιαν; Το «κουνελάκι» που τα δείχνει… όλα και σε στέλνει! (pics)

«Πατέρα κάτσε φρóνιμα, μην γiνεσαι ρεζiλι»: Η απiθανη αντίδραση της κόρης του Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα της