Χριστουγεννιάκη διακόσμηση 2022: Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού

Τα Χριστούγεννα είναι τόσο χαρούμενη και γεμάτη φως γιορτή, που η εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού δε θα μπορούσε να λείπει.
Είτε κάνεις Χριστούγεννα στο διαμέρισμα σου, είτε στο σπίτι στο χωριό, μπορείς σε κάθε περίπτωση να μεταφέρεις το εορταστικό κλίμα και γύρω από το σπίτι σου.

Αν μένεις σε διαμέρισμα στόλισε την πόρτα και το μπαλκόνι σου. Αν πάλι μένεις σε μεγάλο σπίτι απλά άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.

1.Στόλισε την εξώπορτα
Αν μένεις σε διαμέρισμα, η ευκολότερη λύση είναι να διακοσμήσεις την εξώπορτα σου. Ξέχνα την πόρτα “δώρο” και γύρνα σε πιο κλασσικές ιδέες. Κρέμασε στεφανάκια με γκι και ρόδια, για καλή τύχη και αγάπη, τυλιγμένα σε κόκκινες και χρυσές κορδέλες για να πάει καλά ο ερχόμενος χρόνος.

Επίσης μπορείς να κρεμάσεις χριστουγεννιάτικους στίχους, οπότε κάθε φορά που θα μπαίνει κάποιος σπίτι σου να το κοιτάει και μετά να σιγομουρμουρίζει το τραγούδι που κρέμασες στην εξώπορτα!

2.Λαμπάκια και φαναράκια
Φώτα… Παντού φώτα! Στο μπαλκόνι, στην αυλή, γύρω από όλο το σπίτι. Μην το σκεφτείς στιγμή και πάρε λαμπάκια, φαναράκια και διακοσμητικά κεράκια.

3.Χριστουγεννιάτικα δεντράκια παντού
Μπορείς να κρεμάσεις μικρά στολίδια, κορδέλες, απλά φωτάκια! Πραγματικά οτιδήποτε σε εκφράζει! Φρόντισε να τα διατηρήσεις όσο πιο μινιμαλιστικά γίνεται για να μην μπουκώνει και κουράζει το μάτι.

4.Διάφορα DIY μικρά διακοσμητικά
Όρεξη να έχεις να καταπιάνεσαι και να δημιουργείς. Για εσένα που σου αρέσει να υπάρχει και κάτι χειροποίητο ή και κάτι πιο ξεχωριστό, μπορείς να φτιάξεις όμορφα και διακριτικά στολίδια και να τα βάλεις σε διάφορες γωνίες στο μπαλκόνι, την αυλή, την εξώπορτα, ακόμα και το τραπεζάκι στην πίσω βεράντα.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι άβολες ερωτήσεις μετά τα τριάντα για γάμο και παιδιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο κριτής που της έκανε bullying στο GNTM