Χρήστος Μάστορας: Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τη ΝΔ; – Τι απαντά

«Στοπ» στις φήμες περί υποψηφιότητάς του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), έβαλε ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος τους τελευταίους μήνες, διανύει μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στο Έναστρον όπου εμφανίζεται με τη μπάντα του, τις Μέλισσες, και τη Δέσποινα Βανδή.

Η σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνεχίζεται, παρά τις κακές γλώσσες που ήθελαν το ζευγάρι ψυχραμένο, ενώ ο καλλιτέχνης κάνει σχέδια για το καλοκαίρι.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο τραγουδιστής είναι λογικό να είναι περιζήτητος από όλα τα κόμματα ενόψει εκλογών.

Πόσο μάλλον που τον έχουμε δει στο παρελθόν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα προβλήματα των ομογενών από τη Βόρειο Ήπειρο, από όπου κατάγεται ο Χρήστος Μάστορας.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν παρατηρείται μια αναζωπύρωση της φημολογίας ότι ο frontman των Μελισσών θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με τη ΝΔ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν θέλησε σήμερα να μεταφέρει την άποψη του ίδιου του καλλιτέχνη στην εκπομπή της στο «Happy day».

«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, ούτε πρόταση, ούτε συζήτηση» ήταν η απάντηση του μάνατζερ του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Πουλόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του (VIDEO)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγνώριστη με μείον 20 κιλά – Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά τη γέννα