Χριστίνα Παππά: «Όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και ήρθε η Άννα Μπεζάν»

>Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στον ερχομό της εγγονής της, η οποία της έχει πάρει το μυαλό.

«Νιώθω υπέροχα. Είναι δώρο ζωής. Οι ωραιότερες μέρες της ζωής μου είναι η 16η Ιουλίου που γέννησα τον Δημήτρη και 25 Σεπτεμβρίου που γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα. Τώρα στην αρχή δε μπορώ να βοηθήσω επειδή σέβομαι το ζευγάρι. Κάθισα στην αρχή επειδή μου το ζητήσανε στο σπίτι τους. Σέβομαι το ζευγάρι.

Ελληνίδα μάνα είμαι, πεθερά δεν…

Από εκεί και πέρα δεν είναι ότι θα ράψω και το στόμα μου, αν δω κάτι που δε μου αρέσει θα το πω με τον δικό μου τον ωραίο τρόπο. Πάω πάνω από την κούνια του μωρού, την κοιτάζω και της λέω, “Χριστίνα, άσε να λέει η μάνα σου, μόλις μεγαλώσεις σε έχω πάρει και φύγαμε”» είπε η Χριστίνα Παππά.

«Για την Άννα τη νύφη μου να πω ότι είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Γλυκύτατη, τρυφερή, τρομερή ηθοποιός γιατί την παρακολουθούσα πριν τη γνωρίσω από κοντά και τη θαύμαζα. Είναι καλή σύζυγος και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σε όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και η Χριστίνα ήρθε στη ζωή μας» είπε αναφερόμενη στη σχέση της με την Άννα Μπεζάν.

Η Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα υγείας της – “Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για αυτό”

Σχέσεις: Ποιοι είναι οπτικοί τύποι και ποιοι είναι πιο πιθανό να απατήσουν