Χριστίνα Κεφαλά: Η πρώην Survivor ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα και βάζει φωτιά

Η Χριστίνα Κεφαλά, πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού με τις ενέργειες και τις εμφανίσεις της, ως πρώην σχέση του Σάκη Κατσούλη αλλά και αιτία για το χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Μάλιστα είχαμε μάθει και γαργαλιστικές λεπτομέρειες με αφορμή κάποιες φωτογραφίες σε μία πολυθρόνα στο σπίτι του Σάκη, τις οποίες δημοσίευσε η Χριστίνα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία πολυθρόνα όμως την οποία είχε αγοράσει η Μαριαλένα.

Διαβάστε επίσης: Κρατούσε στα χέρια της…10 μισθούς: Σούσουρο με την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, οι τρεις τους βρέθηκαν στο survivor και κερδισμένοι ήταν ο Σάκης διπλά, αφού πήρε το έπαθλο και το κορίτσι! Κερδισμένη φυσικά από τη συμμετοχή της στο survivor ήταν και Μαρίαλένα, αφού αποκαταστάθηκε η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της! Όοσ για τη Χριστίνα Κεφαλά φυσικά κέρδισε αφού η προβολή από όλο αυτό την έχει βοηθήσει στα επαγγελματικά της βήματα ως μοντέλο και influencer!

Αν και φίλαθλος του Παναθηναϊκού, με συχνή μάλιστα παρουσία φέτος στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθεί την αγαπημένη της ομάδα στο μπάσκετ στους αγώνες της euroleague η Χριστίνα Κεφαλά πόζαρε με κόκκινα εσώρουχα και αναστάτωσε τα παναθηναϊκά αισθήματα των ακολουθών της στα social media

Πηγή: Koolnews.gr

Μέγκαν Φοξ: Ποζάρει ημίγυμνη στα Grammy (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή παντρεύτηκε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Νίκο Χριστοφόρου