Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων με τη νέα της ανάρτηση

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, που προσέχει το σώμα της και προσπαθεί να ζει υγιεινά, παροτρύνοντας και τους ακολούθους της στα social media να κάνουν το ίδιο.
Τη Δευτέρα έκανε ένα ποστ στο Instagram, στo οποίο έδειχνε να κάνει γυμναστική στο γραφείο της, ενώ μερικά λεπτά νωρίτερα ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο έκανε καθίσματα με μια τηλεόραση.

Ωστόσο, κάτω από αυτή την ανάρτηση δέχτηκε τα «πυρά» των followers της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους τη στοχοποίησαν για το lifestyle που ακολουθεί και την κατηγόρησαν πως ζει στον δικό της κόσμο.

«Έτσι όλες στη δουλειά έχουμε έναν τοίχο με το όνομα μας και κάνουμε workout αφού φάμε τα μπολάκια με τα superfoods έχοντας μόλις επιστρέψει από κάποιο εξωτικό προορισμό! Πολύ Real life ρε παιδί μου», έγραψε μία χρήστης ενώ μία άλλη σημείωσε: «Κορίτσια δεν έχει καταλάβει… τύπου Μπόμπα ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα και σε άλλο level ,δεν έχουν καν την ενσυναίσθηση πως ζουν γενικά οι μέσες Ελληνίδες έχοντας παιδιά κ τρέχουν όλη μέρα γιατί πολύ απλά ζουν σε τελείως διαφορετικό κόσμο».

Μία τρίτη ανέφερε: «Θα έκανα κι εγω office workout αλλά μου λείπει το office».

Λίγες ώρες μετά, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Λοιπόν εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post που έκανα γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Οκ, εγώ στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω, έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και τις δουλειές που έχω. Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια όποτε μπορείτε σε όποιον χώρο έχετε, αν προλαβαίνετε στο γυμναστήριο μακάρι, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε είναι αυτό, μπορείτε να χώσετε έστω και 5-10’, για όσο θέλετε για λίγη κίνηση».
in.gr

50χpονη γιαγιά ένιωθε αδιαθεσiα για καιpό: Μόλις πήγε στον γυναικολόγο τα έχασε με αυτό που της ανακοiνωσε!

Ράνια Τζίμα: «Δεν αντιδρώ καλά όταν πάει να με βγάλει τρελή και προσπαθεί να με πείσει ότι δεν καταλαβαίνω»