Survivor – Καφετζής – Μπάρτζης: Χαμός θα γίνει στο Ζευγολατιό!

Πάνε μαζί Μπάρτζης και Τζέιμς!

Eίχαμε το τέλος διαδρομής στο survivor του ΣΚΑΙ και για τον Νίκο Μπάρτζη. Αλλά μια διαδρομή που άφησε πολλες όμορφες και δυνατές στιγμές.

Όλοι φίλοι του περιμένουν πως και πως να τον υποδεχτούν και στο χωριό του μάλιστα του ετοίμαζαν μεγάλο πάρτι υποδοχής αλλά ο Νίκος ζήτησε να μην γίνει καμιά εκδήλωση ή πάρτι υποδοχής, την στιγμή που η Κόρινθος και η Αττική καίγονται και οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζέιμς χθες ήταν στην Αθήνα και συναντήθηκε με την Άννα Μαρία στα γραφεία της Ακούν Μέντια.

Σήμερα θα είναι μαζί με τον Νίκο και θα πάνε μαζί στο Ζευγολατιό, που αναμένεται να γίνει χαμός από την υποδοχή που του ετοιμάζουν.

Τρελή υποδοχή στο Βραχάτι
Αμέσως μετά από την άφιξη του στο Ελευθέριος Βενιζέλος πήγε στον τόπο καταγωγής του το Βραχάτι Κορινθίας, και οι συντοπίτες του με πολύ εκδηλωτικό τρόπο του έδειξαν την αγάπη τους και την στήριξη τους.

Πραγματικά έγινε η νύχτα μέρα από πολλα βεγγαλικά

Υποδοχή με μπιφτέκα!
Όπως είπε δεν ήθελε να γίνει το πάρτι της υποδοχής του αύριο, ενώ είναι σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά, και πολλοί άνθρωποι πλήττονται άσχημα και βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.

Η υποδοχή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν παραπάνω από θερμή, αφού είχαν σπεύσει αρκετοί φίλοι του από νωρίς και περίμεναν την άφιξη του δικού τους ανθρώπου. Φυσικά ήταν από πολύ κοντα και άνθρωποι της παραγωγής που προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον κόσμο, αν και δεν τα κατάφεραν σε όλες τις περιπτώσεις.

Χαρακτηριστική εικόνα μιας ομάδας φίλων που τον περίμενε με ένα ταψί γεμάτο μπιφτέκια.

sok

Σιωπηλός Δρόμος spoiler 23/5: Η βεντέτα που τόσο περιμέναμε επιτέλους αρχίζει

Νίκος Μπάρτζης: Το μακροσκελές μήνυμα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα μας