Χαμός με την Αθηνά Ωνάση: «Οργιάζουν» οι φήμες! (vid)

Latest

Έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στα social media θέλει την Αθηνά Ωνάση να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί στα 38 της, χωρίς πάντως οι σχετικές πληροφορίες να επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον της.

Ως γνωστόν, η Αθηνά Ωνάση κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Όμως, οι φήμες ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση περιμένει το πρώτο της παιδί το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει.

«Έγκυος τεσσάρων μηνών η Αθηνά Ωνάση;»

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα βροντοφωνάζει πως περιμένει το πρώτο της παιδί ενώ κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν πατέρας είναι ο τελευταίος της σύντροφος, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια…

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως την φήμη αυτή φούντωσε η αποχή της Αθηνάς από αγώνες ιππασίας που πραγματοποιήθηκαν στο Σαιν Τροπέ ενώ ήταν παρούσα και η ίδια. Ξέρουμε όλοι την αγάπη της στα άλογα, άρα κάποιοι θεώρησαν πως μόνο για έναν τόσο σοβαρό λόγο, όσο η εγκυμοσύνη, εκεί θα επέλεγε να μην συμμετέχει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ωστόσο, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται. Δηλώθηκε ανοιχτά στον αέρα κιόλας πως η Αθηνά κυκλοφορεί μόνη της και ζει ανάμεσα στην Αμερική και στην Ελβετία ενώ κανείς ποτέ δεν την έχει δει με τον «σύντροφό της», Ζόρζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ξαφνιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Είσαι η ζωή μου»

Κίνα: Τρώνε σαν τρελοί τηγανητές πέτρες – Είναι το νέο ανερχόμενο φαγητό