Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ξαναχτύπησε» με χορό αλά στρίπερ και μπικίνι – Το… κουνάει μπροστά από στύλο pole dancing (VIDEO)

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στον χορό.

Η ποπ σταρ κάνει συχνά δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει, είτε φορώντας κάποιο εκκεντρικό σύνολο, είτε μόνο τα εσώρουχά της.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χορεύει με ένα φούξια μπικίνι, γεμάτο στρας.

Από όταν χώρισε με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπιάρς αναρτά συνεχώς, στα social media κλιπ που τη δείχνουν να χορεύει γύρω από έναν στύλο pole dancing, ενώ έχει γεμίσει ολόκληρο το δωμάτιο γύρω της με καθρέφτες.

Το νέο της βίντεο ωστόσο, φαίνεται πιο προκλητικό από τα προηγούμενα, με τη σταρ να κουνιέται ιδιαίτερα… αισθησιακά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Στο μεταξύ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φημολογείται πως βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της, Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ, ο οποίος είχε στο παρελθόν αρκετά προβλήματα με τον νόμο.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί για πολλαπλά πλημμελήματα, αλλά ακόμα και για κακούργημα, με το μητρώο του να βαραίνουν μια κατηγορία για διατάραξη της ειρήνης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, για οδήγησε χωρίς άδεια, αλλά και οπλοφορία.

Είχε προσληφθεί από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να «καθαρίζει τις τουαλέτες, να σκουπίζει τα δάπεδα και να μαζεύει τα σκουπίδια γύρω από την έπαυλή της», σύμφωνα με την Page Six.

dessou.gr

Έλληνας επιστήμονας στη λίστα του περιοδικού TIME με τους 100 ανθρώπους που θα αλλάξουν τον κόσμο

Latest

Κατάθεση ψυχής από την Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον μικρό τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Τότε πέθαιναν και δεν είχαν και γιατρούς» (Video)