Κατάθεση ψυχής από την Πίτσα Παπαδοπούλου: «Τον αδερφό μου τον μικρό τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Τότε πέθαιναν και δεν είχαν και γιατρούς» (Video)

Latest

Η Πίτσα Παπαδοπούλου σε μία κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια ενώ δεν έκρυψε και τη βαθιά πληγή στην καρδιά της που είναι η απώλεια του ενός αδελφού της πριν από πολλά χρόνια.

Επίσης, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και τον τρόπο με το οποίο το βίωσε ως παιδί και ως ενήλικη.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Από την πίεση στη δικαίωση, ένας… μήνας δρόμος (vids)

«Τον αδερφό μου τον μικρό τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Τότε πέθαιναν και δεν είχαν και γιατρούς»

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά δεν έζησαν όλα. Τότε πέθαιναν 2,3 χρονών και δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια» είπε αρχικά η Πίτσα Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Ο ένας ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ξαναχτύπησε» με χορό αλά στρίπερ και μπικίνι – Το… κουνάει μπροστά από στύλο pole dancing (VIDEO)

Ο Τοτός ξαναχτυπά: “Ήταν αποκριές, και λέει ο Τοτός στον μπαμπά του…”