Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Με έλεγε χοντρή» – Η αυστηρή δίαιτα που της επέβαλε ο πατέρας της

Στην αυτοβιογραφία της «The Woman in Me», που έχει γίνει best seller, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλά αναλυτικά για τα όσα περνούσε καθημερινά επί χρόνια ενώ ήταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της.

Μεταξύ άλλων, στα τελευταία αποσπάσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει πως ο πατέρας της πάντα της έλεγε ότι φαινόταν «χοντρή» και έτσι την υπέβαλε σε «αυστηρή δίαιτα», ελέγχοντας 100% τις διατροφικές της συνήθειες.

Για δύο χρόνια, δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα άλλο πέρα από κοτόπουλο και λαχανικά σε κονσέρβα

«Η ειρωνεία ήταν πως είχα μπάτλερ και τον ικέτευα για αληθινό φαγητό», αναφέρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σημειώνοντας πως κατά περιόδους εκλιπαρούσε για ένα χάμπουργκερ ή για παγωτό. Όμως, ο μπάτλερ αγνοούσε τις εκκλήσεις της, λόγω των «αυστηρών εντολών» τους πατέρα της.

«Για δύο χρόνια, δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα άλλο πέρα από κοτόπουλο και λαχανικά σε κονσέρβα», σημειώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και συμπληρώνει πως «είναι μεγάλο χρονικό διάστημα να μην μπορείς να τρως ό,τι θέλεις, ειδικά όταν είναι το σώμα σου, η δουλειά σου και η ψυχή σου που βγάζουν τα χρήματα από τα οποία όλοι ζουν».

«Ήμουν δυστυχισμένη»

«Ένιωθα φοβισμένη, ήμουν δυστυχισμένη» εξομολογείται στα απομνημονεύματά της. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια σημειώνει πως παρά το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, εξακολουθούσε να παίρνει βάρος και ότι η δίαιτα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούσε ο πατέρας της.

«Παρότι δεν έτρωγα τόσο πολύ, με έκανε να νιώθω άσχημη και ανεπαρκής. Ίσως επειδή αυτή είναι η δύναμη των σκέψεών σου: γίνεσαι αυτό που νομίζεις ότι είσαι», επισημαίνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μάλιστα προσθέτει ότι μετά από λίγο καιρό, μη έχοντας πια δυνάμεις να αντισταθεί, συμβιβάστηκε με τις απαιτήσεις του πατέρα της επειδή ήταν τόσο χάλια ψυχολογικά και απλά «παραδόθηκε».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σημειώνει ότι με κάποιο τρόπο είχε συνηθίσει να σχολιάζουν οι άλλοι το σώμα της, καθώς αυτό έκανε τόσο η οικογένειά της, όσο και τα ΜΜΕ.

«Το σώμα μου ήταν αρκετά δυνατό για να κυοφορήσει δύο παιδιά και για να εκτελέσει κάθε χορογραφία στη σκηνή. Και μου μετρούσαν κάθε θερμίδα, ώστε να συνεχίσουν να πλουτίζουν από το σώμα μου», γράφει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, επικρίνει την οικογένειά της, αναφέροντας πως εκείνοι ζούσαν στο σπίτι που η ίδια της είχε αγοράσει και κάθε ημέρα απολάμβαναν νόστιμο φαγητό, «ενώ εγώ λιμοκτονούσα και δούλευα».

Γράψτε το σχόλιο σας

MadClip: Ξεσπά η αδελφή του, Άσπα – Τι απαντά σε όσους λένε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του (VIDEO)

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η φωτογραφία για την ονομαστική γιορτή της Δήμητρας Βαμβακούση»