Ατύχημα για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Δείτε την ανάρτηση της στα social media

Ένα ατύχημα παραλίγο να καταστρέψει τις καλοκαιρινές διακοπές της Μάρως Λύτρα. Η γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες βρίσκεται με τον σύζυγό της, Τέο Παππά, στην Ελλάδα.

Η Μάρω Λύτρα μετά το ατύχημα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή που δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό.

maro4.JPG

Ένα δυσάρεστο γεγονός παραλίγο να καταστρέψει τις καλοκαιρινές διακοπές της Μάρως Λύτρα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες με τον σύζυγό της.

Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως αποκάλυψε η ίδια στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή που δεν έπαθε κάτι πιο σοβαρό.

Η τραγουδίστρια έπεσε από το ποδήλατο, δε φορούσε κράνος και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Σας παρακαλώ να φοράτε αυτά τα άσχημα κράνη για τα ποδήλατα. Θα σας σώσουν τη ζωή. Εγώ ήμουν πάρα πολύ τυχερή, σαν ένας άγγελος να με φυλούσε. Γιατί το κεφάλι μου χτύπησε στην γωνία ενός πεζοδρομίου και θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο πράγμα που είδα στον κόσμο. Επέστρεψα από το νοσοκομείο και το σώμα μου είναι γεμάτο γρατζουνιές και έχω πάθει και διάθεση. Να σας πω τι μου είπε ο γιατρός μου. Ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή και πρέπει να φοράω κράνος από εδώ και πέρα. Ποτέ ξανά χωρίς κράνος», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρω Λύτρα.

Written by alexandros

Καιρός: Αφρικανική «κόλαση» πλησιάζει την Ελλάδα – Δείτε τι έρχεται τις επόμενες μέρες

ανεκδοτο τραυλος

Ανέκδοτο: Μπαίνει ένας τραυλός στο λεωφορείο. Πολύ γέλιο