Αριάνα Γκράντε: «Ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μου» (Pics)

Η χρονιά που πέρασε για την Αριάνα Γκράντε εκτός από δημιουργική που ήταν, της έδωσε και πολλά μαθήματα. Η τραγουδίστρια έκανε τον απολογισμό της μέσω Instagram και θέλησε έτσι να αναλογιστεί το 2023.

Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που γνώρισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς συναντήσει ξανά τον Ντανιέλ Ποντένσε

«Μια από τις πιο δύσκολες, αλλά και πιο ευτυχισμένες και ξεχωριστές χρονιές της ζωής μου. Υπήρχαν τόσα πολλά όμορφα και ταυτόχρονα έντονα συναισθήματα. Ποτέ δεν ένιωσα πιο ικανοποιημένη από τη δουλειά μου ή πιο παρούσα σε αυτήν. Ήμουν σε θέση να εκτιμήσω κάθε στιγμή», εξομολογήθηκε.

Η δημιουργική χρονιά της Αριάνας Γκράντε

Σίγουρα ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για την Αριάνα Γκράντε, μιας και τη βρήκε να καταπιάνεται με πολλά projects. Μάλιστα, συμμετείχε και στις ταινίες Wicked, βασισμένες στο δημοφιλές μιούζικαλ του Broadway. Εκεί, πρωταγωνιστεί με άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Cynthia Erivo και Michelle Yeoh.

«Έδωσα ό,τι θα μπορούσα να δώσω από την καρδιά μου και τον εαυτό μου. Σε όλα τα projects στα οποία είχα την τύχη να συμμετέχω. Έμαθα τόσα πολλά από κάθε λαμπρή, όμορφη, ψυχή με την οποία είχα το προνόμιο να δημιουργήσω τέχνη. Έμαθα πολλά από όσους είχα την τύχη να συναναστραφώ φέτος», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Ανέκδοτο με κανίβαλο: O πόνος και ο δύτης

Ανέκδοτο με καθολική: Η εξομολόγηση και ο Ακάκιος