Αραμπέλα Τσι: Η καλλονή που εθεάθη στο γιοτ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρόκειται για την πρώην σταρ του ριάλιτι «Love Island». Δεν είναι γνωστή η σχέση που συνδέει την 32χρονη, με καταγωγή από την Ίμπιζα με τον Χολιγουντιανό σταρ.

Αν και τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο, σύμφωνα με τη Mirror, το μοντέλο είναι σε σχέση με έναν επιχειρηματία και καλό φίλο του Ντι Κάπριο, τον εκατομμυριούχο, Ρίτσι Ακίβα.

Ο σύντροφός της έχει χαρακτηριστεί ως ο «Βασιλιάς των νυχτερινών κλαμπ». Μιλώντας στη Sun, πηγή από το περιβάλλον της είχε πει: «Απολαμβάνει ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο με τον Ρίτσι. Έχουν έρθει κοντά τις τελευταίες εβδομάδες».

Το μοντέλο στο παρελθόν, έβγαινε με τον Γάλλο παίκτη ράγκμπι, Γιόαν Χάγκετ. Γενικά, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ στη ζωή της και σπάνια μοιράζεται πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν αναρτά ποτέ υλικό από την καθημερινή της ζωή, παρά μόνο φωτογραφίες της με πόζες, που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της. Χρησιμοποιεί κυρίως το προφίλ της για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ιωάννα Λίλη πόζαρε με μπικίνι και μας έδειξε το καλογυμνασμένο της κορμί (ΦΩΤΟ)

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)