Αποστολία Ζώη: Έχει «χτίσει» σωματάρα – Οι ΦΩΤΟ με ολόσωμη φόρμα μας άφησαν… κάγκελο!

Σούπερ hot εμφανίσεις κάνει κάθε Σάββατο και Κυριακή Area Music Hall η Αποστολία Ζώη.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε νέα της ανάρτηση φοράει μια ολόσωμη φόρμα που «αγκαλιάζει» τέλεια το καλοσχηματισμένο της κορμί και δείχνει πόσο πολύ αποδίδουν τόσο η διατροφή όσο και η γυμναστική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1980. Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική και στα 6 με τις καταδύσεις, σε επίπεδο Πρωταθλητισμού.

Όταν η Αποστολία Ζώη ήταν 8 ετών ήρθε στη ζωή της το θέατρο και για δύο ολόκληρα χρόνια συμμετείχε σε επαγγελματικό επίπεδο στο Θεσσαλικό Θέατρο, στο ρόλο του Κοντορεβιθούλη. Στα 14 της έτη, η Αποστολία Ζώη μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, με την Εθνική Ελλάδος, για να ακολουθήσει τις καταδύσεις. Ως αθλήτρια έχει στο ενεργητικό της αρκετές Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές διακρίσεις καθώς και διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Το 1997 ξεκίνησε να σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Λίγο αργότερα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στη συμπρωτεύουσα και άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά. Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν αυτή με την Πέγκυ Ζήνα και στη συνέχεια, αφού πήρε το πτυχίο της, μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα.

Πηγή

Ανέκδοτο με πόνο: Ο πεθερόπληκτος και ο αγώνας μποξ

Latest

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τη Μαρινέλλα: «Όταν χώρισε με τον Καζαντζίδη έμεινε στον άσσο και…»