Αποκάλυψη για τη διαθήκη της Λάσκαρη – Τα νέα στοιχεία και ο ρόλος του Λυκουρέζου

Τι περιλαμβάνει, τελικά, η κληρονομιά της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη; Τι ακριβώς δικαιούνται οι κόρες της; Κι αν τα είχε όλα τακτοποιημένα γιατί “σφάζονται” στον “βωμό” της θρυλικής της βίλας στο Πόρτο-Ράφτη;

Η αξέχαστη “Ζωίτσα’ όλα της Ελλάδας είχε τακτοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία εδώ και πολλά χρόνια. Πολύ προτού αφήσει τα εγκόσμια.

Τα δικαιώματα απ’ την “Φίνος Φιλμ”

 

Κι εδώ πρέπει να σημειώσουμε πέρα απ’ τα ακίνητα, κόρες της, Μάρθα και Μαρία Ελένη, κληρονομούν τα πνευματικά δικαιώματα της ηθοποιού στις ταινίες της Φίνος Φιλμ. Άλλωστε η Ζωή ήταν η μόνη Ελληνίδα ηθοποιός που δε συνεργάστηκε με καμία άλλη εταιρία παραγωγής εκτός από τη Φίνος Φιλμ. Ε, λοιπόν, αυτός ακριβώς είναι ένας ακόμα λόγος για μεταξύ τους διαμάχη. Άντε να τα μοιράσεις και να τα διεκδικήσεις και να… να… να… Βέβαια, όπως αναφέρει το Ciao με μπαμπά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Μαρία Ελένη τουλάχιστον αναφορικά με τα δικαιώματα με τα φιλμ όπου πρωταγωνίστησε, γιατί η Ζωή από πιτσιρίκα πρωταγωνίστρια ήταν, έχει αβάντα.

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και γυρνώντας τον χρόνο πίσω και εστίασε στις συνεργασίες που είχε με την αείμνηστη Ζωή.

«Την Ζωή Λάσκαρη την γνώρισα όταν έμενα στο Κολωνάκι. Ήρθε μία μέρα και με πήρε με το αμάξι για να πάμε βόλτα και κόντεψε να με σκοτώσει. Θυμάμαι χτύπησε το κουδούνι ένα βράδυ και μου είπε να πάμε βόλτα στο Σούνιο. Μπήκαμε μέσα και άρχισε να οδηγεί σαν τρελή. Ήταν ερωτευμένη και ήθελε παρέα θυμάμαι. Είχαμε βάλει και μουσική αλλά δεν θα ξεχάσω την ταχύτητα με την οποία πηγαίναμε. Γίναμε φίλες αλλά ποτέ δεν γινόμουν αυτό που λέμε κολλητή. Κρατούσα πάντα μία απόσταση. Ήταν υπέροχες κυρίες αλλά είχα και τα μυστικά μου, δεν ήθελα να ξέρουν ούτε πώς δουλεύω ούτε τι κάνω. Όχι ότι ήμουν καλύτερη από αυτές αλλά έπρεπε να προασπίσω τις δικές μου απόψεις», είπε η ηθοποιός.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Μάρκος και Ευγενία θα περάσουν δύσκολα

Ούρσουλα Κορμπερό: Η φούστα της Τόκιο δεν αφήνει πολλά στη φαντασία