Αποκαλύψεις Πέτρου Συρίγου: “Είχα ακόμα ένα τελευταίο στάδιο για να της κάνω ανάνηψη”

Ο Πέτρος Συρίγος αποκαλύπτει μία τρομακτική στιγμή που έζησε στην παραλία με το παιδί του. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ, ο διάσημος σεφ περιέγραψε πώς έπρεπε να δράσει γρήγορα και έγινε ο ήρωας για το παιδί του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, βρέθηκαν στη θάλασσα όταν ξαφνικά η κόρη του έπεσε μέσα στο νερό και πνίγηκε. Ο ίδιος, παρά τον πανικό που αισθάνθηκε, κατάφερε να την σώσει και να την βγάλει ασφαλής στην στεριά. Μάλιστα, ανέφερε πως είχε παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σωτηρίας και ενώ ο κίνδυνος ήταν μεγάλος, κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ωστόσο, αν και ο κίνδυνος πέρασε, ο Πέτρος περιέγραψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους στην παραλία δεν προσέγγισε για να βοηθήσει. Αυτό το γεγονός τον οδήγησε σε έντονα συναισθήματα και αναρωτήθηκε για την αντίδραση των ανθρώπων σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση.

Τελικά, ο Πέτρος Συρίγος απέδειξε ότι όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την προστασία του παιδιού του, δεν δίστασε να αναλάβει δράση και να γίνει ο ήρωας που έπρεπε. Η εμπειρία αυτή τον έκανε να συνειδητοποιήσει τη σημασία της προετοιμασίας και της έγκαιρης αντίδρασης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Written by admin

Έντονες ερωτικές εκδηλώσεις σε πτήση: Το ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε τους επιβάτες να κοιτάζουν

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμασταν χαμένοι από χέρι» σχολίασε για την εμφάνιση της Σάττι (vid)