Αποχώρησε από το Survivor: Η απρεπής συμπεριφορά προσβάλλει τον προσωπικό μου χώρο

“Αυτό δεν είναι φυσιολογικό”, αναφώνησε η Αναστασία Τσέρου στο Survivor με τον συμπαίκτη της, όμως, έχοντας ήδη αποχωρήσει.

Το κλίμα φαίνεται να είναι στην καλύβα των Μπλε ομάδα του Survivor έπειτα από τις τελευταίες αποχωρήσεις τους και τις συνεχόμενες ήττες στις ασυλίες. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε έναν έντονο καβγά μεταξύ των μελών της ομάδας με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να μην μπορεί να κρατήσει τα συναισθήματά του.

Ειδικότερα, συζητώντας με τον Σταμάτη και την Αναστασία, ο νεοφερμένος παίκτης της Μπλε ομάδας αισθάνθηκε ότι δεν του δόθηκε ο απαραίτητος σεβασμός και αποχώρησε εκνευρισμένος. “Ποιος έχει τα χαμηλότερα στατιστικά στην ομάδα αυτή τη στιγμή; Ένα συγκεκριμένο άτομο. Μισό λεπτό! Μισό λεπτό! Θέλω να ολοκληρώσω την άποψή μου. Εγώ σε άφησα να ολοκληρώσεις;” είπε ο παίκτης, απευθυνόμενος στην Αναστασία, την οποία είχε διακόψει για να εκφράσει τη γνώμη του.

“Δεν έχει νόημα. Έλα, πες! Κουβέντα γίνετε” δήλωσε εκνευρισμένος ο Θοδωρής πριν αποχωρήσει από την καλύβα, ενώ η Αναστασία επέμεινε ότι “αυτό δεν είναι φυσιολογικό”.

“Είμαστε σε αντιπαράθεση. Εκείνος εξέφρασε την άποψή του, την οποία άκουσα, αλλά όταν ήρθε η σειρά μου, δεν με άφησε ούτε να ολοκληρώσω ούτε να εκφραστώ. Θεώρησα αυτή τη συμπεριφορά ως έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου και έτσι αποχώρησα από τη συζήτηση, γιατί ήθελα να υπάρξει διάλογος, όχι μονόλογος” είπε στη συνέχεια ο παίκτης της Μπλε ομάδας στην κάμερα του Survivor.

Η Αναστασία προσέγγισε στη συνέχεια τον συμπαίκτη της για να ακούσει και την δική του άποψη, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και ακρόαση μεταξύ τους. Η κατάσταση στην καλύβα των Μπλε φαίνεται να είναι τεταμένη και οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών να είναι αναπόφευκτες.

Written by admin

Η εξομολόγηση της Μαίρης Βιδάλη: Πώς τα γυαλιά τη βοήθησαν στο γύρισμα

Απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας για τα Τέμπη