Απειλές και εκβιασμοί: Η σκοτεινή πλευρά της δημοσιότητας στη διαφήμιση

Ο Μανώλης Μαυροματάκης μίλησε για το σοκ της αναγνωρισιμότητας, μετά από διαφήμιση που έκανε και την απειλή που δέχτηκε εκείνη την περίοδο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Δύο στις 10» αρχικά απαντώντας στην ερώτηση, για το αν η ελληνική κοινωνία εκτιμάει την τέχνη. «Δεν την έχει σε υπόληψη, αν συναντήσεις κάποιον και του πεις ότι είσαι ηθοποιός θα σε αντιμετωπίσει σαν να του λες κάτι που είναι άχρηστο».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Μανώλης Μαυροματάκης αναφέρθηκε και στην αναγνωρισιμότητα, που είχε μέσα από τη διαφήμιση που τον έκανε ευρύτερα γνωστό. «Με αναστάτωσε, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αφήσω το βλέμμα μου να χαζέψει και ότι με κοιτούσαν όλοι» δήλωσε και τόνισε ότι «σοκαρίστηκα τότε πολύ».

Ακόμη, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή από εκείνη την περίοδο μετά τη διαφήμιση, κάποιος άγνωστος τον απείλησε. Όπως είπε: «Κάποιος με απείλησε, ότι “μην έρθω τώρα και σου ρίξω μια που μας έγινες γνωστός και μας λες και όχι”. Τώρα μέσα στις 3 η ώρα τη νύχτα, έρχεται τώρα κάποιος που λες “ρε φίλε άσε με τώρα” και λέει “άντε ρε”».

Written by admin

Η Σοβαρή Κρίση στην Οικογένεια της Ειρήνης Νικολοπούλου: Μια Αναδρομή στα Τελευταία Χρόνια

Ανθρώποι στο Survivor: Η μεταμόρφωση των παικτών στο πάρτι της Ένωσης