Απέδειξε γιατί είναι Νο1 στα 44 της: Η Φαίη Σκορδά «έσκασε» έτσι στη Μύκονο & «έσβησε» τον ανταγωνισμό

Latest

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε το ιδανικό χτένισμα για το νησί με αέρηδες.

Το ιδανικό χτένισμα για νησί ονομάζεται ballerina bun

Ο κόσμος του μπαλέτου κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του στη μόδα τις τελευταίες σεζόν, κάτι που βλέπουμε μέσα από την επιστροφή των ballet flats, την κορδέλα στα μαλλιά αλλά και το ballerina bun. Μετά τις viral μπαλαρίνες του οίκου Miu Miu, έρχεται η στιγμή να υποκύψουμε στο νέο δημοφιλές χτένισμα. Η sleek αισθητική που έχουν οι μπαλαρίνες, εμπνέει τον κόσμο της ομορφιάς.

Ο κότσος της μπαλαρίνας είναι το χτένισμα που αντιγράφουμε τώρα και υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές για να το υιοθετήσετε. Πέρα, όμως, από το hype που έχει δημιουργηθεί για αυτό χτένισμα, πρέπει να επισημανθεί και η πρακτικότητα του. Ο ψηλός κότσος συγκρατεί και τα πιο ατίθασα τουφάκια στο χτένισμα σας. Ταιριάζει με τα καλοκαιρινά φορέματα και δεν είναι τυχαίο που η Φαίη Σκορδά το επέλεξε ως ιδανικό χτένισμα για το νησί.

Δείχνει πολύ εντυπωσιακό, αλλά απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια. Αρκεί να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ponytail και μετά να χωρίσετε την κοτσίδα σε πολλές μικρές τούφες, τις οποίες θα περιστρέψετε για να δημιουργήσετε αυτό το αποτέλεσμα.

Για φιάσκο ΑΕΚ-Σισέ: Όλα δείχνουν ότι χαλάει

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η λαμπερή συντροφιά του Δημήτρη Γιαννούλη: Η εντυπωσιακή ξανθιά

Η Παρασκευή Κερασιώτη συγκλονίζει το διαδίκτυο με τις τόπλες της