Αριστοτέλης Ωνάσης – Τζάκι Κένεντι: Ο θυελλώδης γάμος και το λάθος που πρόδιδε τις απιστίες του Έλληνα κροίσου

Το βιβλίο της Τζάκι Κάρλι Σιμόν Touched By the Sun της στενής φίλης της Τζάκι Κένεντι αναφέρεται στον πολυτάραχο γάμο.

«Δεν θα την είχα αφήσει να παντρευτεί τον Αριστοτέλη αν την γνώριζα τότε. Θα είχα κάνει κάτι για να διαλύσω τη σχέση», αναφέρει στο βιβλίο.

Όπως αποκαλύπτει η Σιμόν. Ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολώνια πριν να δει την Μαρία Κάλλας με την οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό ενώ ήταν παντρεμένοι.

«Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα. Δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα». Είχε πει η Τζάκι στην Σιμόν. «Είχα μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία. Ο Αριστοτέλης μου την πρόσφερε. Χρειαζόμουν αυτή την προστασία για την Καρολίν και τον Τζον (σ.σ. τα παιδιά της Τζάκι Κένεντι)», της είπε κάποτε η Τζάκι και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας – να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο».

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Τζάκι της εκμυστηρεύτηκε ότι τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Ωνάσης τη βαρέθηκε. Αναζήτησε ξανά καταφύγιο στα χέρια της Κάλλας. Ο Ωνάσης της έλεγε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για επισκέψεις σε ναυπηγία όμως η μυρωδιά της κολώνιας τον πρόδιδε και η Τζάκι γνώριζε ότι της έλεγε ψέμματα.

«Αν θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο θα την έβαζε τότε. Πιστεύω ότι ήθελε να μου δείξει ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον» και είχε προσθέσει: «δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί».

«Το τελεσίγραφο της UEFA στην Πορτο» – Η αποκάλυψη της «A Bola» και τα νέα δεδομένα για Κάρμο

πηγή: enimerotiko.gr

Πεθερόπληκτος σε τράτζικ ανεκδοτάρα: Ο αγώνας μποξ

Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική: Κλήση στο 112 λόγω κακοκαιρίας