«Αντροχωρίστρο βγες με κομποσκοίνι στις εκπομπές»: Ο Ντάνος έκλεψε την γυναίκα του Dr.Pips και εκείνος του έγραψε τραγούδι!

Latest

Ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Βαμβακούση έχει ακολουθήσει την καριέρα ράπερ και το νέο του τραγούδι, έχει αρχίσει να συζητιέται.

Πρόκειται για τον Dr. Pips, ο οποίος είχε συστηθεί ως Σπύρος Γουρδούπης όταν είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2019, την ίδια χρονιά με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Στους στίχους του, ο ίδιος στέλνει μήνυμα σε κάποιον που «τον χώρισε από τη γυναίκα του». Στα όσα τραγουδά, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, πως ο ράπερ εννοεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιας και αναφέρεται στη θρησκεία, την ίδια ώρα που και ο «Ντάνος» και το μοντέλο έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους με τον Θεό και πώς έχουν συνδεθεί μεταξύ τους, μέσα από την πίστη τους.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «[email protected]»

Οι στίχοι

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω. Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρω, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι».

«Φωτογραφίζει κάποιον» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στο «[email protected]», όπου και συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ο Ετεοκλής Παύλου να συμπλήρωσε: «Το μυαλό πηγαίνει στο ότι αυτός είναι ο πρώην της Δήμητρας Βαμβακούση και ο νυν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάποια υπονοούμενα αφήνονται».

Michela Mazzoleni: Ποια Κλαούντια Ρομάνι; Αυτή είναι η πιο σέξι οπαδός της Μίλαν! (ΦΩΤΟ)

«30χρονη ήρθε για βί@@τες στην Ελλάδα και έφερε και τα ναρκωτικά στο εσώρουχο» (Vid)