Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Μιλά για το συγκλονιστικό τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή

σοκ τροχαιο

Η anchorwoman της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, περιγράφει καρέ καρέ το ατύχημα και το πως η ζώνη της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», και μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε και για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015.

«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε.

Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.

Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη. Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι.

Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τζόκοβιτς: «Ο δυσκολότερος αγώνας μου φέτος»

Τζόκοβιτς: «Ο δυσκολότερος αγώνας μου φέτος»

Χamos

Οριστικά χωρίς Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Νιάς