Αντώνης Πρέκας: «Όταν λες ότι είσαι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό»

Ο Αντώνης Πρέκας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα και τη «γεύση» που του άφησε η σεζόν που πέρασε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Δεν είναι κακό το γεγονός ότι η πρωινή ζώνη εδώ και 1-2 χρόνια ασχολείται και με κοινωνικά θέματα, κακός είναι ο τρόπος που ασχολούνται κάποιοι, όχι το αν ασχολείσαι και ποιος ασχολείται. Ως προς τον τρόπο, έχω τεράστιες ενστάσεις».

«Δεν μπορείς να σχολιάζεις ένα ριάλιτι με την ίδια σοβαροφάνεια που ασχολείσαι με ένα έγκλημα ή μια κακοποίηση», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Έχει κερδίσει το στοίχημα με τον εαυτό του, από τη στιγμή που έχει καταφέρει να ξεπεράσει το άγχος και να αποδείξει ότι είναι της σοβαρής και όχι της ελαφράς δημοσιογραφίας, έχει μια ισορροπία. Θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένος, γιατί αυτό που είχε στο μυαλό του το πέτυχε. Είναι έξυπνος και μπορεί να προσαρμόζεται. Μπορεί να κάνει και το λεγόμενο οne man show».

«Με τη Δούκισσα Νομικού ήταν σαν το λάδι με το νερό, δεν κολλάνε πουθενά. Με τη Μαρία Κορινθίου δεν είναι δίπλα, βγαίνει στο δεύτερο μέρος της εκπομπής. Η Φαίη ξεκίνησε το πρωινό κι ήρθε συμπαρουσιαστής ο Λιάγκας, εκεί φάνηκε η διάσταση», εξήγησε στη συνέχεια.

Για την αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» της Φαίης Σκορδά, είπε: «Η Φαίη Σκόρδα πήγε σε ένα αχαρτογράφητο πέλαγος, γιατί αν έμενε στον ΑΝΤ1 δεν θα ήταν το πρώτο βιολί. Οι πολλές αλλαγές δεν ξέρω πού θα βοηθήσουν. Καταρχάς, ήταν λάθος που έφυγαν “Οι Αταίριαστοι” από εκεί που ήταν και ήρθε ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

Μίλησε επίσης, για τον Νίκο Μουτσινά. Όπως είπε: «Η αγρανάπαυση είναι πάντα καλή, ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς θα δει πώς θα επανέλθει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει».

«Το λάθος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ότι από την αρχή παρουσιάστηκε ετεροπροσδιοριζόμενη. Όταν λες ότι είσαι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό», πρόσθεσε κλείνοντας.

Στα βήματα του… Σπαλιάρα γνωστός ηθοποιός – «Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες»

Latest

Ράκος ο Αντώνης Κανάκης: «Ο εγκέφαλός μου προσπαθεί να το εμπεδώσει»