Αντίδραση του Άρη Καβατζίκη: Τι λέει για τη μετάδοση της Eurovision

Ζούμε πλέον σε μια εποχή όπου η ελευθερία του λόγου φαίνεται να προορισμένη. Αυτή είναι η άποψη του Άρη Καβατζίκη με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Γιώργος Τσαλίκης για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι. Ο Καβατζίκης θεωρεί ότι ζούμε σε μια περίοδο “νεοφασισμού”, όπου η ελευθερία έκφρασης και η δυνατότητα να κάνει κάποιος σχόλια έχει περιοριστεί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έλαβε αρνητικά σχόλια για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι και ο Άρης Καβατζίκης έκανε λόγο για το πώς οι καλλιτέχνες αισθάνονται ότι δεν μπορούν πλέον να έχουν την ελευθερία της έκφρασης τους. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η τρομοκρατία και η πίεση είναι παρούσες και επηρεάζουν την ελευθερία της έκφρασης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε την άποψή του για το ποστ που έκανε τη βραδιά της Eurovision, λέγοντας ότι έχει δικαίωμα να έχει άποψη και να την εκφράσει, αλλά επιλέγει να μην το κάνει συχνά λόγω της τρομοκρατίας που επικρατεί. Οι καλλιτέχνες αισθάνονται περιορισμένοι στην έκφραση της γνώμης τους και αυτό φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα στη σημερινή κοινωνία.

Written by admin

Στέλιος Παρλιάρος για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: Δεν λύγισα, πάλεψα 10 χρόνια και βγήκα ανανεωμένος

Latest

«Κόλαση»: Η σύζυγος του Καράβα είναι η απόλυτη Ελληνίδα… MILF! (pics)