Στέλιος Παρλιάρος για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: Δεν λύγισα, πάλεψα 10 χρόνια και βγήκα ανανεωμένος

Ο Στέλιος Παρλιάρος έκανε μια εκ βαθέων αποκάλυψη σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «EQ» του Action 24 και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε για περίπου 10 χρόνια, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

«Αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα, δεν θα είχε ενδιαφέρον. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια, αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, δήλωσε: «Όταν είσαι 20-22 χρονών, πού να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις; Μόνος μου ήμουν και πάλευα για τα πάντα. Ήταν τα ανίψια μου πάνω σε σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν κι η αδερφή μου και με βοηθούσε, οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά».

Όπως είπε στη συνέχεια, εκείνον τον ενδιέφερε μόνο η ποιότητα. «Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα κι έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε, κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω “τι κάνω;”. Το πάλεψα οικονομικά για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα, γιατί έκανα πάντα όνειρα», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο σαν πολύ νεότερος, που διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια».

# Στέλιος Παρλιάρος

Πηγή

Αποκάλυψη: 320 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κοντέινερ με γαρίδες

Αντίδραση του Άρη Καβατζίκη: Τι λέει για τη μετάδοση της Eurovision