Άννα Πρέλεβιτς: Η ρετρό ΦΩΤΟ με το μαγιό που μας έκανε να «λιώσουμε» (φωτογραφία)

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Άννα Πρέλεβιτς το Σάββατο, 19 Αυγούστου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν και έκανε μια σπάνια αναφορά στην μητέρα της, η οποία απεικονίζεται στο στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, η Άννα Πρέλεβιτς ανάρτησε δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη ποζάρει με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό στις διακοπές της, ενώ στην δεύτερη εικόνα απεικονίζεται η μητέρα της σε ηλικία 28 ετών, φορώντας το ίδιο μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους ακολούθους της. «Η σημερινή φώτο έρχεται με μια νότα νοσταλγίας και πολλή χαρά. Φοράω κάτι περισσότερο από ένα ολόσωμο –είναι της μαμάς μου και το φορούσε όταν ήταν 28 χρονών (δες επόμενη φώτο). Την θυμάμαι να το φοράει τα καλοκαίρια! Για αυτό και μου φέρνει μια απερίγραπτη ευτυχία και ένα μείγμα αναμνήσεων και γέλιου! Της έχω “κλέψει” αρκετά ρούχα από τα παλιά τελευταία κάτι με έχει πιάσει! Thanks mama», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic Nomikou (@annaprelevic)

H εντυπωσιακή μητέρα των αδερφών Πρέλεβιτς

Σε παλαιότερη ανάρτησή της, οι τρεις γυναίκες φορούν άνετες, cozy φόρμες από τη νέα σειρά ρούχων των αδερφών Πρέλεβιτς με την Νεβένα Πρέλεβιτς Μαριάνοβιτς να λάμπει από ευτυχία δίπλα στις κόρες της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η φυσική ομορφιά της 55χρονης δεν περνά απαρατήρητη και θα μπορούσε άνετα να είναι η μεγάλη τους αδερφή.

Η Νεβένα Πρέλεβιτς έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία (γέννησε την Άννα Πρέλεβιτς σε ηλικία 23 ετών) με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να είναι ολοένα και πιο δεμένη με τις κόρες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Άννα και Τέα πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την μητέρα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιράσει απλόχερα χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό. Η σύζυγος του Μπάνε Πρέλεβιτς τρέφει τεράστια αδυναμία στις κόρες τους και τις στηρίζει έμπρακτα σε κάθε τους βήμα.

Χαμός με τις δηλώσεις της Λίνας Κλείτου για τους Ρομά

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πόζαρε με γαλάζιο μαγιό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)