Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother; Η νέα ζωή & το όνειρο της πολιτικής

Θυμάστε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχε κερδίσει το έπαθλο του Big Brother το 2020 η οποία το βράδυ του τελικού φώναζε για τη νίκη της «κόσμε μου», γιορτάζοντας έτσι τον θρίαμβό της! Η όμορφη ξανθιά Κρητικιά η οποία ήρθε στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της στο J2US την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από τη νίκη της, συνεχίζει να ζει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Ηράκλειο της Κρήτης και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, το όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την πολιτική. «Είµαι δόξα τω Θεώ πολύ καλά, αν και δεν σου κρύβω την αγανάκτησή µου µε όλα αυτά που διαδραματίζονται στη χώρα µου.

Βρίσκομαι στη γενέτειρά µου, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ασχολούμαι µε τη δικηγορία, αν και εδώ και µήνες είµαστε σε αποχή από τα καθήκοντά µας, εξαιτίας του απαράδεκτου πρόσφατου φορολογικού νοµοσχεδίου», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και συνέχισε: «Τα πράγµατα έχουν δυσκολέψει µε τα νέα φορολογικά µέτρα, αφού µε το πρόσφατο νοµοσχέδιο που θεσπίστηκε πολλοί δικηγόροι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα βασικά και αυτό µε θλίβει. Εύχοµαι να εισακουστούν τα αιτήµατά µας, ειδάλλως θα συνεχίσουµε την αποχή».

Όσο για την επιθυμία να ασχοληθεί με την πολιτική, την οποία είχε εκφράσει και κατά το παρελθόν, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη επεσήμανε: «Είναι µια επιθυµία που εύχοµαι να καταφέρω να εκπληρώσω. Στις πρόσφατες δηµοτικές εκλογές είχα προτάσεις από όλες τις παρατάξεις της πόλης µου. Κατόπιν σκέψεως, αποφάσισα να µην ασχοληθώ, διότι γνώριζα πολύ καλά πως, ακόµα και να είχα εκλεγεί, δεν θα µου επέτρεπαν να προσφέρω το αξιοκρατικό, ανθρώπινο έργο µου…

Έχω ακέραιο χαρακτήρα, σε συνδυασµό µε την εντιµότητά µου, στοιχεία που δυστυχώς δεν συνάδουν µε αυτόν τον χώρο, και ειδικά σε µια κλειστή πολιτικά κοινωνία, µε ήδη µοιρασµένα τα κουκιά… Έτσι, σκέφτηκα τις ευρωεκλογές και εδώ και καιρό κάνω µια έρευνα, ώστε να βρω ένα τίµιο κόµµα, που θα αγωνιστεί αποκλειστικά για την εδραίωση και την επισφράγιση της ελληνικής ταυτότητας της χώρας µου. Όταν το βρω, τότε θα µε δείτε στη λίστα του, ως υποψήφια ευρωβουλευτίνα, που άλλη σαν εµένα δεν θα έχουν µαταδεί.. Εάν δεν µε δείτε, τότε αυτοµάτως θα σηµαίνει πως απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειές µου. Θεωρώ πως, έτσι όπως έχει εξελιχτεί το πολιτικό σύστηµα, ακέραιοι χαρακτήρες σαν εµένα θα µπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο καλό αυτής της άλλοτε ένδοξης χώρας. Εάν υπάρχει κάποιο κόµµα που µάχεται για τις αξίες της Ελλάδας µας, ας επικοινωνήσει µαζί µου».

Η επικίνδυνη συνδεση μεταξυ μπυροκοιλιας και υγείας: Οι επιστημονες προειδοποιουν τους ανδρες

Αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω αυριανής απεργίας