Αγγελική Ηλιάδη: Τρελό flashback – Έτσι ήταν πριν από 20 χρόνια, εντελώς αγνώριστη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φωτογραφίες της από το μακρινό παρελθόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αγγελική Ηλιάδη, «ανεβάζοντας» στιγμιότυπα από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας στο τραγούδι.

Στις σχετικές εικόνες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια καταγράφεται με διάφορα, και αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, στυλ, αλλά και τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της.

Όπως εξηγεί στη λεζάντα της ανάρτησής της, οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2003, όταν η ίδια εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

«Μου άρεσε πάντα να βρίσκω παλιές φωτογραφίες, να θυμάμαι όμορφες στιγμές που έχω ζήσει τραγουδώντας και φυσικά να γελάω πολύ με όλες τις τρέλες που έκανα στα μαλλιά μου. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από αυτές! Είναι από το 2003 την περίοδο που ζούσα και τραγουδούσα τρία χρόνια στην Θεσσαλονικάρα και πραγματικά είχα περάσει μοναδικά και αξέχαστα», γράφει η Αγγελική Ηλιάδη στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η ανάρτησή της έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την αποθέωσαν στα σχόλια για την ομορφιά της.

dessou.gr

Latest

Μέμος Μπεγνής: «Έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατά, αλλά δεν με νοιάζει, δεν είμαι κτητικός άνθρωπος» (Vid)

Δανάη Μπάρκα: «Μία κοπέλα έστελνε μηνύματά της με τον άνθρωπο που είχα στη ζωή μου»