Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη

Σε πλειστηριασμό αναμενόταν να βγει σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 11:00 το πρωί, το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ.

Μάλιστα, χθες (Τρίτη 26/4) ο δικηγόρος του ηθοποιού-σκηνοθέτη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», έκανε έκκληση προς τους τραπεζίτες προκειμένου να παγώσει η διαδικασία αυτή, τονίζοντας για ακόμη μια φορά την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο προφυλακισμένος για σεξουαλικά εγκλήματα ηθοποιός.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 27/4 ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο πλειστηριασμός, τελικά, δεν θα γίνει σήμερα, προφανώς έχει πάρει αναστολή. Το αίτημα, λοιπόν, του Πέτρου Φιλιππίδη και του συνηγόρου υπεράσπισής του έγινε δεκτό από τους τραπεζίτες.

Το σπίτι αυτό στο Ψυχικό είναι αυτό που έμενε ο Πέτρος Φιλιππίδης με την οικογένειά του από το 2005 και ανήκει και στην σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου του Νικολάου και της Ελένης. Πρόκειται για μία τριώροφη μεζονέτα, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώθηκε το 2005.

ο

Ανέκδοτο: Χωρίς βρακί και χωρίς σουτιέν …! Τρελό γέλιο

Βαφτίζει τον Σεπτέμβριο την κόρη του ο Γιώργος Λιανός – Ποιο θα είναι το όνομά της;