Βαφτίζει τον Σεπτέμβριο την κόρη του ο Γιώργος Λιανός – Ποιο θα είναι το όνομά της;

Το μυστήριο θα γίνει στην Ελλάδα

Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 27/4 η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, μέσα από το «Happy Day».

Το 14 μηνών κοριτσάκι τους θα πάρει δύο ονόματα, Βαλέρια και Ασημούλα. Η βάφτιση προγραμματίζεται να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2022 και φυσικά στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη βρει την ακριβή τοποθεσία για το μυστήριο. Θα δρομολογήσει τις τελικές λεπτομέρειες όταν τελειώσει το φετινό Survivor και επιστρέψει στη χώρα μας, τέλη Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται στην TV μέχρι και αρχές Ιουλίου, που και θα βγει ο μεγάλος νικητής!

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο Γιώργος Λιανός δεν πρόκειται να κάνει και γάμο με την σύντροφό του, συνδυάζοντάς τον με τη βάπτιση του καρπού του έρωτά τους.

Τέλος, ο παρουσιαστής είχε επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ. Βρίσκεται πλέον και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και αυτή τη φορά έχει πάρει μαζί του την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, και τα τέσσερα παιδιά του.

 

 

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη

Σασμός Spoiler: Η ώρα της μεγάλης δικαστικής απόφασης έφτασε – Σε σοκ η Αργυρώ