Ανεπάντεχη σύγκριση: Φοράς καλύτερα κι απ’ την Καρντάσιαν σε φωτογραφία με κορμάκι και τακούνια

Ένα ακόμη εκκεντρικό στιλ επέλεξε ο Λάκης Γαβαλάς, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «My Style Rocks» όπου είναι κριτής.

Ο σχεδιαστής μόδας ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram, φορώντας ένα κορμάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο. Το look ολοκληρώθηκε με έναν κόκκινο μπερέ, κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα αμάνικο πανωφόρι.

Δείτε την στιγμή

gabalas39

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: “Καλημέρα φίλοι μου. Στα γυρίσματα για το My Style Rocks ξανά. Επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό με έκαναν να λείψω για αυτήν την εβδομάδα από το πρόγραμμα. Από τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και πάλι μαζί! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα τόσο όμορφα λόγια σας”.

Χωρίστηκαν οι ακόλουθοί του
Αμέσως η δημοσίευση άρχισε να γεμίζει με σχόλια που εξύμνησαν το στυλ του. Μεταξύ άλλων του έγραψαν: “Πόσο μπροστά είσαι”, “μόνο εσύ μπορείς να το υποστηρίξεις” και “το φοράς καλύτερα κι από την Καρντάσιαν”.

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και τα σχόλια εκείνων που βρήκαν υπερβολική και αντιαισθητική την επιλογή του Λάκη Γαβαλά. “Το παράκανες” του έγραψαν ορισμένοι. “Δεν είναι αυτό το στιλ σου” πρόσθεσε άλλος ακόλουθος.

Δείτε μερικά από τα σχόλια

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει με τακούνια. Τον Νοέμβριο, ο σχεδιαστής μόδας, λόγω Halloween, μεταμφιέστηκε στην Εύα Γκριν, φορώντας ένα κόκκινο παλτό με animal print, το οποίο έχει στην γκαρνταρόμπα του και ο ίδιος.

Φόρεσε τακούνια και πόζαρε με τον ίδιο τρόπο που φωτογραφήθηκε και η Γκριν. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: “Καλημέρα φίλοι μου. Δεν θα ξαναδανείσω ρούχο ακόμη κι αν είναι για τη διάσημη Εύα Γκριν”.

Δείτε τη δημοσίευσή του

Written by admin

Νότης Σφακιανάκης: Φοβάμαι ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά, δήλωσε ο ανιψιός του

Κιμ Καρντάσιαν: Φιλάει στο στόμα την Έμμα Ρόμπερτς για το νέο American Horror Story