Menu

Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει: “Καταπιεζόμουν στην εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου”

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό” τονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με τη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην νέα του τηλεοπτική συνεργάτιδα, Ιωάννα Μαλέσκου, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεργασία τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι υπέρμαχος της αυτοαναφορικότητας, κάτι που κατά τη γνώμη του είναι αρνητικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αυτοαναφορικότητα σημαίνει ότι δεν υπάρχει πραγματική άποψη και όλα πρέπει να είναι επιφάνειακά. Ο ίδιος επικρίνει το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν αντέχει να μην είναι στο επίκεντρο της προσοχής και δεν αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τις αρνητικές κριτικές που δέχεται.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι ελεύθερη στις εκπομπές που συμμετέχει και νιώθει καταπιεσμένη. Ο ίδιος εξέφρασε την αντίθεσή του προς την αυταρχικότητα και την έλλειψη σεβασμού προς την αντίληψη του ίδιου και άλλων ατόμων.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την ανησυχία του για τον αυξανόμενο αυτοαναφορικό χαρακτήρα που επικρατεί στα τηλεοπτικά μέσα και κλείνοντας τόνισε πως η αυτοαναφορικότητα μπορεί να κάνει κακό όταν κυριαρχεί σε μια προσωπικότητα.

Συνοψίζοντας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έθεσε σε αμφισβήτηση την στάση και τη συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου στα τηλεοπτικά μέσα, χαρακτηρίζοντας την ως υπερβολικά αυτοαναφορική και απρόσιτη στην κριτική.

Written by admin

Exit mobile version