«Αν πάρεις το κινητό του, θα νομίζεις ότι έχει «πάει» με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο…» – Η «άγνωστη» σχέση της Έλενας Γαλύφα με τον άντρα της (vid)

Latest

«Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει «πάει» με όλον τον κόσμο»

«Ο σύζυγός μου μού λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δε με ζηλεύει καθόλου, ίσια ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του, αράζει. Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δε ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει «πάει» με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει «Μόνο βλέπω»», είπε αρχικά για τον αγαπημένο της.

Σε ερώτηση ποιος κάνει την πρώτη κίνηση για να τα βρουν, απάντησε με χαμόγελο και γελάκια «Νομίζω κι οι δύο. Έχω ένα μεγάλο καναπέ, καμία φορά είμαστε ξαπλωμένοι και πιάνει ο ένας τη μία άκρη κι ο άλλος την άλλη. Ξαφνικά ενώνονται δύο πόδια και αρχίζουν και τρίβονται για να ζεσταίνεται το κλίμα».

Για τη συνάντησή της με τον Μικέλε Μορόνε στα MadWalk, απάντησε: «Ο Μορόνε είναι συγκλονιστικά όμορφος. Σε καθηλώνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντάω. Έχει ένα σταριλίκι. Μόλις τον είδα και γύρισα σπίτι και είδα τον άντρα μου κουκουλωμένο στον καναπέ με τα γυαλιά του είπα «φεύγω»».

Latest

Ιωάννα Τούνη σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είσαι παιδαράς, δεν έπιανε μία μπροστά σου…» (vid)

«Έβλεπα τη Zέτα Μακρυπούλια με τον σύζυγό μου και ζήλευα πάρα πολύ, δεν άντεχα να τους βλέπω μαζί»