Αίας Μανθόπουλος: «Μακάρι να γίνει ένα θαύμα» είπε φίλος του για την κατάσταση της υγείας του

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε η ενημέρωση για την υγεία του Αίαντα Μανθόπουλου, για τον οποίο πολλές ιστοσελίδες έγραψαν ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει, όπως επιβεβαιώνεται μέσα από δηλώσεις συναδέλφου και φίλου του ηθοποιού.

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Ιάκωβος Μυλωνάς ανέφερε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με τη σύντροφο του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Αρχικά, είπε: «Την Πέμπτη στις 12 του μηνός, μιλήσαμε τη σύντροφό του. Ο άνθρωπος τα κατάφερε, βγήκε από την εντατική. Την Παρασκευή θα πήγαινα από το νοσοκομείο, για να δούμε τα νέα.

Με πήρε κλαίγοντας μια φίλη και είπε ότι “ο Αίαντάς μας πέθανε”. Λέω μάλλον είναι επιβεβαιωμένο, ο φίλος μου πέθανε. Προσπαθώ να εντοπίσω την Ελισάβετ και βλέπω να αναπαράγεται η είδηση. Μίλησα μαζί της και μου απάντησε ότι είναι δύσκολα, αλλά δεν έχει πεθάνει. Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Ο Αίαντας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε ύστερα από εγκεφαλικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Αττικόν στις 9 Οκτωβρίου. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και ο ηθοποιός μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Όμως, η υγεία του και πάλι υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι στην εντατική.

dessou.gr

Η εντυπωσιακή ξανθιά που δεν χάνει παιχνίδι του Παναθηναϊκού – Αμόρε Έλληνα άσου του Τριφυλλιού! (pic)

Latest

Σταμάτης Γαρδέλης: «Θα μπορούσα να είμαι image maker πολιτικών αλλά όχι του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ»