Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Βόσκαρη και το αδιέξοδο της Ελένης

agries-melisses:-to-telos-tou-voskari-kai-to-adieksodo-tis-elenis

Τέλος για τον Μάνο Βόσκαρη για τις Άγριες Μέλισσες που έδωσε τέλος στη ζωή του όταν έμαθε την αλήθεια. Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 27/5.

Όσο πλησιάζει το τέλος του δεύτερου κύκλου, τόσο πιο καθηλωτικά γίνονται τα επεισόδια στη σειρά Άγριες Μέλισσες. 

Χθες, Τετάρτη ένας από τους ρόλους που έδωσε νέα τροπή στα γεγονότα του Διαφανίου ,ο Μάνος Βόσκαρης, έδωσε τέλος στη ζωή του με μια καθηλωτική ερμηνεία από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς, ο Μάνος Βόσκαρης επέλεξε να δώσει τέλος στην ζωή του δίχως να αντέξει την τραγική αλήθεια.

Έτσι ο ήρωας που «ντύθηκε» ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτοκτόνησε κόβοντας με ένα μαχαίρι το λαιμό του. «Αχ ρε μάνα» αναφώνησε καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 27 Μαΐου, η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα γνωρίζει.

Η Ελένη συγκλονισμένη από την τροπή των γεγονότων αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Κωνσταντής εξομολογείται στον Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους. Η Μυρσίνη μετά από όσα έμαθε καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκηση της;

Διαβάστε επίσης »

Αυστραλία: 7ήμερο lockdown για εκατομμύρια κατοίκους της Μελβούρνης

Αυστραλία: 7ήμερο lockdown για εκατομμύρια κατοίκους της Μελβούρνης

poso-kostise-i-pandimia-sta-malls-tis-lamda-development;

Πόσο κόστισε η πανδημία στα Malls της Lamda Development;